Bolu 2 Şubesi

AİBÜ REKTÖRÜ HAYRİ COŞKUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Bolu Şube yöneticileri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Başkanı Ahmet Koçak, Hayrı Coşkun’un rektörlük görevine yeniden seçilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yoktur. Sizinle birlikte üniversitemizin Bolu için faydalı ve yeni açılımlar sağlayacağını ümit ediyoruz. Tecrübeniz ve deneyiminizle bu görevi en iyi şekilde devam ettireceğinizden eminiz. Yeni görevinizin sizler ve Bolu için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Tahir Düş, rektörlüğe yeniden atanan Prof. Dr. Hayri Coşkun’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, eğitim hizmet kolunda genel yetkili, üniversitede ise altı yıldır yetkili sendika olduklarını söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ise, sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekerek, Eğitim-Bir-Sen’in önemli bir konumda bulunduğunu söyledi. Coşkun, ülkemizin demokratikleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının çok etkili olduğunu, bu manada ortak çalışmalara imza atabileceklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, üniversitenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

Ziyarette, Üniversite Temsilci Vekili Hasan Hüseyin İleri, Temsilci yardımcıları Sadettin Fırat, Murat Karakaya, Cüneyt İnal, Ayten Paş, Yusuf Özcan ve Kadınlar Komisyonu Temsilcisi Fatma Demirci de hazır bulundu.