Bolu 2 Şubesi

TEMSİLCİLİĞİMİZİN ÇANAKKALE ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Bolu Şubesi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Temsilciğinin düzenlemiş olduğu Çanakkale ziyareti 17 Eylül 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Üyelerimizin kaynaşmasını amaçlayan ziyaret ile Çanakkale ruhu bedenlere işlendi.

Seyit Onbaşının akıllara durgunluk veren kahramanlığının yaşandığı yerlerden, kınalı kuzulara annelerinin gönderdiği duygu yüklü mektuplara; Arı burnu yarlarında Anzak çıkarmasının püskürtüldüğü yerlerden, Sahra Hastanesi olarak kullanılmakta iken İngilizlerin yapmış olduğu haince saldırıda şehit düşen  binlerce yaralı askere mezar olan yerlere kadar pek çok mekân ziyaret edildi. Bu ülkenin bizlere vatan olarak kalmasının sağlanması uğrunda hiç çekinmeden canlarını feda eden binlerce Mehmetçiğin  aziz hatıralarını yâd etmek için yapılan bu önemli ziyaret, üyeler için eşsiz bir imkân oluşturdu.  Bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını, böyle ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundular. Ayrıca bu ücretsiz ziyareti gerçekleştiren aynı zamanda bu maneviyatı yaşamamıza vesile olan sendikamıza müteşekkir olduklarını ifade ettiler.

Maneviyat açısından duygu dolu ve bereketli ziyaret programımıza katılan  Eğitim-Bir-Sen Bolu Şubesi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Temsilciğinin üyeleri; canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin ruhlarına hediye ettikleri yüzlerce Fatiha ve dualarla onların emanetine sahip çıkacakları sözünü de vermiş oldular.